Промяната нанесе щети, които нямат поправяне. Това заяви пред медии

...
Промяната нанесе щети, които нямат поправяне. Това заяви пред медии
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Силистра: "Промяната" нанесе такива щети, които нямат поправяне

" Промяната " нанесе вреди, които нямат коригиране. Това съобщи пред медии водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов, разяснявайки днешния отчет на Министерството на финансите и реакцията по-късно на бившя финансов министър Асен Василев. 
 
" Няма да допуснем борда да бъде пипан ", съобщи още той. Преди да приказва пред симпатизантите в дунавския град Борисов ги помоли да му разрешат за няколко минути да даде този коментар за медиите.
 
Цялата страна би трябвало да се стегне, да се работи доста, да се събират налози. Няма по какъв начин да има безвъзмезден обяд, уточни Борисов.
 
" От година и половина приказваме, че се теглят заеми безобразно - по 600 милиона на месец. Няма по какъв начин най-после да не пристигна Видовден. Лошо е, че вересиите на Асен Василев ще ги заплати честният бизнес. Бизнесът, който е на ярко. Това ще бъде един голям налог, ужасяващ налог! 
 
На 17 януари се тегли нов заем - 3 милиарда лв. ", сподели той пред медиите. Асен Василев през днешния ден упрекна Радев и неговите хора, че желаят да откраднат. Ние не сме били в ръководство по никакъв метод, сподели в умозаключение Борисов преди формалното предизборно заседание на ГЕРБ да стартира. Позицията на някогашния финансов министър бе: който ви плаши с банкрут на страната, желае да открадне от вас.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР