Промените в нормативната уредба започнаха още по времето на 43-ото

...
Промените в нормативната уредба започнаха още по времето на 43-ото
Коментари Харесай

Георг Георгиев попиля Рашков: Докато този човек си яде гроздето, МВР тъне в разруха заради него

Промените в нормативната уредба започнаха още по времето на 43-ото национално заседание, когато се направиха промени в Закона за въоръжените сили, с които се позволи армията да взе участие в защитата на границата. През втория мандат на Бойко Борисов, когато се появи обстановката с мигрантската рецесия, ние положихме всички нужни старания и финансови, и логистични, и материални, включително и благодарение на нашите европейски сътрудници, с цел да засилим защитата по външната граница, с което справедливо си спечелихме прозвището най-сигурната външна граница на Европейски Съюз. Това сподели Георг Георгиев от ГЕРБ в студиото на „ Денят стартира “.

„ Имаше едни 160 млн., които персонално министър председателят Борисов съумя да контракти от Европейска комисия точно инвестиция на външната граница, която България охранява.

Оградата беше издигната по времето на ГЕРБ “, изясни още Георг Георгиев.

„ От началото на тази година миграционният напън е в най-горната си точка. Това е положението на границата сега. Благодарение на държавното управление на господин Борисов ние поддържахме отлични взаимоотношения с Гърция и Турция, и с помощта на тези взаимоотношения всяка от страните спазваше тези договорености във връзка с границата на България. Къде беше държавното управление на Кирил Петков с цел да сме уверени ние, че сътрудниците от другата страна на границата ще съблюдават съглашението. Нека не се опитваме сега да оневиним някой по тази причина, че неспособно си е приключил работата “, добави Георгиев.

„ Тогава когато сме отбелязвали положителни резултати и когато мигрантският напън е бил съвсем еднакъв към нула, няма по какъв начин да не съпоставим какво е било и какво е сега, тъй като единствено по този начин можем да си дадем сметка какви положителни неща сме правили и какъв разграден двор е в този момент страната. Тази липса на класификация в системата на Министерство на вътрешните работи, и тази липса на съгласуваност и разнобоя сред институциите и Министерство на вътрешните работи с помощта на Бойко Рашков, е реалност точно сега “, разяснява Георгиев.

По новите думи година и половина Министерство на вътрешните работи под управлението на Бойко Рашков се е занимавало с несвойствени дейности. „ Бойко Рашков е отговорен за разрухата в Министерство на вътрешните работи сега. Докато този човек си яде гроздето, Министерство на вътрешните работи съставлява това, което е “, съобщи Георгиев.

„ За година и половина къде бяха събраните доказателства за далавери, схемата за газа, по какъв начин ние сме купували същия съветски газ от „ Газпром “, само че вместо по този път непосредствено, както би се предположило, с цел да е ниска цената, ние сме обикаляли, с цел да стане цената с 30%. Министерство на вътрешните работи и този човек, който беше употребен като заслон на предходната власт Бойко Рашков, се стигна до това. Важно е да се изясни какво съставлява страната сега, и в случай че Министерство на вътрешните работи беше на своите позиции в тази година и половина, тогава нямаше да стигаме до сходни обстановки “, изясни Георг Георгиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР