Промените в движението на влаковете от между София и Перник

...
Промените в движението на влаковете от между София и Перник
Коментари Харесай

Движението на влаковете София-Перник остава променено заради ремонт

Промените в придвижването на влаковете от сред София и Перник не престават до 21 декември. Движението е променено поради ремонтните действия по стоманения път, които се правят в сектора сред спирка Метал и гара Драгичево.

Поради ремонта всички влакове, минаващи в сектора на осъществявания ремонт в интервала от 09:30 ч. до 16:40 ч., ще не престават да се движат София-Драгичево-София и Благоевград-Перник-Благоевград.

Превоз с рейсове в сектора сред гарите Перник и Драгичево ще бъде обезпечен за всички клиенти на БДЖ, които се движат по това направление.

В дните сред 12 и 14 декември в това число, транспортът с рейсове ще се прави сред Перник и Владая, поради ремонта в региона на гара Драгичево. По тази причина на посочените дати влаковете от и за София ще се движат София-Владая-София.

Влакът от София за Солун към момента ще потегля по-рано от постоянния си график от Централна гара София и ще пътува по обиколен маршрут през гарите Разменна и Храбърско.

Промени ще се вкарат в графика на всички пътнически и бързи влакове, които се д вижат в утринните и вечерните часове в региона на ремонтите. Те ще минават в сектора с понижена скорост.

След приключването на ремонта скоростта по стоманения път ще се увеличи от 60 км/ч на 95 км/ч. по този начин и времето за пътешестване ще намалее.

Повече информация за измененията в разписанието на влаковете може да бъде получена на уеб страницата на БДЖ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР