Пролетта е вече тук, а с нея и вълнуващите планове

...
Пролетта е вече тук, а с нея и вълнуващите планове
Коментари Харесай

Какво ново в слънцезащитата?

Пролетта е към този момент тук, а с нея и вълнуващите проекти за слънчевите месеци, които ни предстоят. Отново е времето, в което желаеме слънцето да бъде най-хубавият ни другар. Слънцезащитата е дребна, само че забележителна детайлност в всекидневието, без която не бихме могли да се насладим по най-пълноценния метод на обичаните си моменти. Всички се радваме при появяването на слънчевите лъчи, само че не всеки от знае какъв брой е значимо да предпазваме кожата си от тях по най-хубавия метод, с цел да я запазим здрава.

Философията на марката NAOS се състои в разбирането, че вместо кожата да бъде свръхтретирана с дейни съставки, грижата за нея би трябвало да бъде в баланс с естествените й биологични процеси, а това е повода да им се доверяваме, а продуктите им да ни харесват толкоз доста! За да се сприятелим по-лесно с жаркото слънце, от екипа на NAOS България ни срещат с нововъведенията в слънцезащитата.
 Асен Василев: Мачът, в който някой ни изнудва, завърши 27 апр 2022 | Ако войната пристигна на нашия предел, ще отблъснем агресора. Мачът, в който някой се пробва да ни насилва, да ни...
Най-младата марка в фамилията на компанията – ETAT PUR посреща слънчевите дни с два нови продукта – слънцезащитни минерални флуиди SPF 30 и SPF 50+, които заслужават вниманието ни. Двата нови продукта допълват със отбрана от слънчевите лъчи главната линия „ Чиста грижа за кожата “, която обезпечава чисти формули за хигиена и хидратация в съвършенна естетика с естествения състав на кожата. Минералните филтри са подобаващи за всеки вид кожа, в това число сензитивна и нетолерантна към химичени филтри кожа. Тези леки флуиди се нанасят с лекост, ще се изненадате прелестно по какъв начин попиват незабавно и образуват незабележим предпазен пласт, без да оставят неприятни бели петна!



От ESTHEDERM също имат какво ново да ни предложат в експертната слънцезащита, с която да заобичаме още повече топлите сезони. Новото в сбирката им е озаряваща слънцезащитна пудра, която съчетава свойствата на грим, слънцезащита и антиоксидантна грижа в едно. Компактната слънцещитна пудра е нещо, което несъмнено притегли вниманието ни, защото изравнява тена, пази кожата ни денем и пази от фотостареене! Още един метод да бъдем стилни, като в това време залагаме на грижа от най-голям клас без взаимни отстъпки.



От обичаните ни BIODERMA също има с какво да ни очароват. Продуктите им в серията Photoderm с новия патентован комплекс SUN ACTIVE DEFENSE са новото в слънцезащитата. Технологията комбинира слънцезащитни филтри с биологична отбрана – ектоин и манитол, с цел да обезпечи спомагателна отбрана на кожата от нездравословното деяние на UVA лъчите и да укрепи естествените защитни сили на кожата под слънцето. Пигментациите на кожата марката третира с новите формули на Photoderm MSPF50+, разполагаем в 3 цвята за всеки вид кожа, и Photoderm SPOT-AGE SPF50+ с образован комплекс от дейни съставки, които противодействат на появяването на нови слънчеви петна и други признаци на фотостареене.



Водещата иновация на марката е слънцезащитното мляко Photoderm Lait ULTRA SPF50+. Новият артикул обезпечава доста висока слънцезащита даже и за най-уязвимата кожа. Формулиран с 4 слънцезащитни филтъра, Photoderm Lait ULTRA SPF50+ е подобаващ за бременни, бебета над 12 месеца, както и за пациенти, подложени на фотосенсибилизиращо лекуване. Ултра резистентен на вода, пот и пясък, с лека текстура, осигуряваща 8 ч. хидратация, продуктът сигурно е най-хубавият ни другар през лятото. А ние сме сигурни, че всяко момиче се усеща добре в кожата си тогава, когато поставя най-качествената грижа за себе си!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР