Прокурорските и данъчните проверки по скандала Апартаментгейт са били повърхностни

...
Прокурорските и данъчните проверки по скандала Апартаментгейт са били повърхностни
Коментари Харесай

БОЕЦ: Никой не е проверил частния асансьор на Цветанов

Прокурорските и данъчните инспекции по абсурда " Апартаментгейт " са били повърхностни и никой в никакъв случай не е отишъл на място, с цел да види жилището на някогашния началник на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Това излиза наяве от писмо на сдружението БОЕЦ, с което се задават седем въпроса на основния прокурор Иван Гешев. Прокуратурата приключи инспекцията си с аргумента, че няма данни за осъществено закононарушение. Данъчните също излязоха с извод, че нарушавания не са открити.

От сдружението са, с която упорстват отводът от следствие да бъде анулиран и да се образува дело.

Въпроси

Продавачът на жилището на Цветанов – строителната компания " Артекс " е изрядна, сочат инспекциите на Национална агенция за приходите, акцентират от БОЕЦ. Те обаче показват, че съгласно журналистически следствия сдружението е продавало парцели в скъпия столичен квартал " Изток “ на цени от 2600-3500 евро на квадратен метър. В същото време обаче са сключвани покупко-продажби с високопоставени политици на занижени цени, настояват от организацията.

Цветанов закупи жилището си с персонален асансьор посредством подмяна на други свои жилища и доплащане. Според БОЕЦ това е станало при съществено разминаване с пазарните цени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР