Прокурорската колегия ще изслуша днес бившия главен прокурор Сотир Цацаров

...
Прокурорската колегия ще изслуша днес бившия главен прокурор Сотир Цацаров
Коментари Харесай

Прокурорската колегия ще изслуша днес Сотир Цацаров за случая „Божанов“

Прокурорската гилдия ще изслуша през днешния ден някогашния основен прокурор Сотир Цацаров във връзка със случая „ Божанов “. Изслушването е по искане на самия Цацаров, който сега е завеждащ отдел във Върховната прокуратура. Бившият основен прокурор е изискал да даде малко ревю на обстоятелства по „ всички отправени внушения за съпричастност към активността на групата към Мартин Божанов “.

В известие на Прокурорската гилдия се показва още, че настояването на Цацаров е по отношение на изказвания на народни представители и други лица в съвещанията на Временната парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов, както и изказвания в медийни изявления, свързани със служебната му активност.

Припомняме, че прокурорската гилдия към Висш съдебен съвет организира поредност чувания по проблема. Всички заместници на подалата оставка Невена Зартова бяха изслушани в Прокурорската гилдия към Висшия правосъден съвет. И четиримата обвинители подчертаха, че по една или друга причина не са били на прокурорския прием в Банско, на който е бил забезян да участва и Нотариуса, само че част от тях потвърдиха, че чули от сътрудници, че той е бил на коледното празненство на Софийската районна прокуратура.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР