Прокурор Мирослав Ангелов Прокуратурата внесе искането си за постоянен арест

...
Прокурор Мирослав Ангелов Прокуратурата внесе искането си за постоянен арест
Коментари Харесай

Съдът решава да остави ли в ареста обвинената за катастрофата на Тракия

Прокурор Мирослав Ангелов Прокуратурата внесе настояването си за непрекъснат арест на 29-годишната Цвета Таскова . Съдът гледа мярката й в този миг.
 
Жената е упрекната в причиняване на злополука с повече от двама потърпевши поради тежкия случай на автомагистрала " Тракия " край Вакарел в петък.
 

 
 БГНЕС

Техническите експертизи сочат, че колата й е била механически изправна . Все още обаче не са подготвени експертизите, които да потвърдят каква тъкмо е повода автомобилът да се удари в рейса и да го обърне.
 


" Експертното умозаключение на една автотехническа експертиза ще бъде това, което ще би трябвало да даде механизма на произшествието . Пътниците не могат да бъдат принудени да си сложат коланите. Всеки един от нас би трябвало да има самостоятелното схващане, че като пасажер, когато види знак за слагане на колан, би трябвало за своята лична сигурност да го извърши ", разяснява по-рано през днешния ден основният прокурор Сотир Цацаров .
 
 БГНЕС

В петък - 13 април, автомобилът на Цвета Таскова се удари странично в рейс на автомагистрала " Тракия ", който се прекатурна в канавка. Загинаха шестима души, а над 20 пострадаха. Състоянието на ранените се усъвършенства, тези с по-леки контузии към този момент са изписани за домашно лекуване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР