„Прокуратурата запретна ръкави и започна работа. За това заслужава цялата

...
„Прокуратурата запретна ръкави и започна работа. За това заслужава цялата
Коментари Харесай

Проф. Близкашки за хода на Радев с доверието: Опитва се да създава истерия

„ Прокуратурата запретна ръкави и стартира работа. За това заслужава цялата допустима поддръжка на обществеността. Иван Гешев внесе сила и прохлада в работата на прокуратурата “, това съобщи някогашният длъжностен министър председател професор Георги Близкашки в „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ От преди месец президентът Румен Радев стартира самодейност за промени в прокуратурата. Но огромният въпрос е, че този спор от дълго време се е състоял и изчерпал.

С неспокойствие чакам да схвана в последна сметка какво ще излезе от това начинание. Аз ясно обясних, че има неща, които могат да се създадат и такива, които посмъртно не може да се създадат. Примерно да се извади прокуратурата от правосъдната власт “, по този начин проф. Близнашки разяснява днешното изявление на президента Румен Радев, в което той сподели, че снема доверието си от кабинета на премиера Бойко Борисов .

Бившият министър председател бе безапелационен, че питането на основния прокурор Иван Гешев за това може ли да се проверява президентът във връзка със СРС-тата, които излязоха предходната седмица .

Нинова зове за протест след сваленото доверие на Радев от кабинета

„ Има един куп въпросителни към държанието на президента. Това, което хората би трябвало да знаят е, че имунитетът на президента не е безспорен. Той е стеснен “, безапелационен бе проф. Близнашки.

„ Това, което се случи през днешния ден минава всевъзможни граници. Абсурдно изказване късно. Не е удачно да даваш израз на своите лични фрустрации.

Борисов изригна: Радев се намесва директно в независимостта на управляващите НА ЖИВО

Румен Радев съумя да ни изненада. Избрахме го без да го познаваме, а в този момент започваме да виждаме същинския му образ. А този образ крие заплаха за страната. Ние го избираме, с цел да бъде обединител на нацията, а той прави всичко допустимо, с цел да я раздели. Ние го избираме, с цел да пази Конституцията, а той потегля да я трансформира.

Той провокира диспути, които са с незнаен край.

Опитва се да основава нервност.

Истината е една – президентът за тези три години не съумя да откри правилния звук “, съобщи проф. Близнашки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР