Прокуратурата внесе в Софийски градски съд обвинението срещу Стефан Станев,

...
Прокуратурата внесе в Софийски градски съд обвинението срещу Стефан Станев,
Коментари Харесай

Прокуратурата внесе в СГС обвинението срещу Стефан Станев за убийството на Виолa

Прокуратурата внесе в Софийски градски съд обвиняването против Стефан Станев, за това, че съзнателно е умъртвил Виола Николова на 23 юни в София, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.


Според психиатричната експертиза Станев страда от личностно разстройство и синдром на взаимозависимост от психоактивни субстанции. В нея се споделя обаче, че сега на осъществяване на закононарушението той е бил душевен кадърен и е разбирал смисъла на постъпките си.

В хода на следствието са били назначени голям брой експертизи: съдебно-медицинска експертиза, трасологическа експертиза, ДНК разбор на материални доказателства, петорна биотрасологична и правосъдно здравна експертиза и други.

В обвинителния акт прокуратурата изяснява, че гибелта на Виола е била мъчителна, а дейностите на Станев се характеризират с " особена свирепост ", като той е показал " изключителна гняв и настървеност " към жертвата. Смъртта е била породена посредством голям брой удари по тялото на потърпевшата и то в региона на витално значими органи, изясняват от прокуратурата.

Стефан Станев е с мярка за неотклонение " задържане под стража ".
 Можеше ли да бъде предотвратено жестокото ликвидиране Виола Николова? Можеше ли да бъде предотвратено жестокото ликвидиране Виола Николова?
Служебна инспекция, предизвикана от изявления в медиите е посочила, че полицията и прокуратурата не са подхванали съответни дейности - по няколко сигна...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР