Прокуратурата в свой стил вече изрече и показа доста неща

...
Прокуратурата в свой стил вече изрече и показа доста неща
Коментари Харесай

Какво ще се случи на Васил Божков оттук нататък

Прокуратурата в собствен жанр към този момент изрече и сподели много неща за предприемача Васил Божков. Целта обвиняването да показа обект на офанзива за нарушител още от първата минута се преследва и този път. Главен персонаж – Иван Гешев. Прокурор №1 не се въздържа от „ дежурната “ подигравка и предложи на Божков психическа помощ, тъй като се страхувал за живота си, в случай че се върне.
Хазартният необут не му остана задължен и разкри, че съгласно него тази помощ се показва в две по 8 месеца престой в ареста с всички екстри, произлизащи от това. Посъветва също Гешев да помогне на тези, които му пишат доносите.

Божков е умел човек, остарял вълк, съгласно негови познати и сътрудници и несъмнено е квалифициран за всевъзможни изненади. Все отново, някои от тях в действителност ще го изненадат.

Медиите. Тези, които са получавали най-големи доходи от фирите му за реклама или по някакъв различен метод и мотив, ще извърнат палачинката за часове и ще стартират да го разказва като страшилище. Някои към този момент започнаха. Ще си спомня по какъв начин са му се клели във честност величави издатели, по какъв начин са му се слагали и ухажвали и какви „ кардинални “ позиции ще заемат в този момент.

Хора от най-близкият му кръг , поради дейности, които са правили зад тила му, ще заемат също „ кардинална “ позиция. Ще узнае, че някои от тях са успявали да щипнат милиони от него и в този момент ще го наквасен като неприятен началник, употребил противозаконни практики, а те са били принудени да се преценяват с това. Вече са се сдушили с прокуратурата, с цел да си спасят задниците. Ще го наквасен за всичко, което им бъде подбудено. Гаранция.

Представители на политически и управнически кръгове , които до момента са го венцехвалели за едно или за друго, които може би са се възползвали от неговата благотворителност или услуги, внезапно ще се окажат ужасно кардинални хора, които даже ще отхвърлят връзките си с него. Ще мечтаят той да изчезне, с цел да не изплуват техни нелицеприятни дейности, занимания, полови щения, недостатъци, подлости, далавери, афери и даже закононарушения. Гаранция на квадрат, че е по този начин.

Партньори , с които е работил години наред, ще охладнеят към него, даже ще спрат да си подвигат телефона. Имаме фамилии, знаеш по какъв начин е – е класическо опрощение. Освен това част от тях ще се окажат доста благи с прокуратурата и подготвени да спомагат пред опасността, че може да бъдат размазани… за нещо. А прокуратурата може, тъй като пълномощията и дават опция да го направи. Какво ще се окаже след това е без значение…

Съюзи и фондации , подпомагани финансово от Божков години наред, внезапно ще се потънат в безмълвие. Стратегическо безмълвие за снишаване да отмине бурята.

Ей такива неща дебнат в засада даже най-богатите и могъщи хора, когато изпаднат в обстановката, в която сега се намира Васил Божков. Всички те не имат вяра, че тъкмо по този начин ще стане, до момента в който не им се случи.

Гешев е явен. Той ще натиска всички тези бутони по всевъзможен начин – разрешени и непозволени. И доста от тях ще поддадат. Някои даже ще го създадат на драго сърце. Други ще бъдат принудени. Малцина ще останат лоялни. Малцина ще проучват задълбочено какво и за какво се случва.

Предателството е привилегия на околните, споделя класикът.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР