Прокуратурата в Рим ще повдигне обвинение срещу 27-годишния турист, който

...
Прокуратурата в Рим ще повдигне обвинение срещу 27-годишния турист, който
Коментари Харесай

Иван + Хейли... Повдигат обвинение на българина, който надраска Колизеума

Прокуратурата в Рим ще повдигне обвиняване против 27-годишния екскурзиант, който предишния месец издълба името си, както и това на приятелката си на Колизеума в Рим.

Както Клуб Z заяви - за часове службите откриха, че става въпрос за английски екскурзиант. После обаче той се оказа българинът Иван Димитров от Ловеч, който живее във Англия, който желал да увековечи любовта си със своята приятелка Хейли.

Максималното наказване, което може да бъде наложено, е затвор за период от 2 до 5 години.

Оттогава са осъществени още два вандалски акта против 20-вековния паметник. В събота карабинерите заловиха 17-годишен немски възпитаник, който е дълбаел в стена на амфитеатъра на Флавий.

Ден по-рано 17-годишно момиче от Швейцария беше арестувано, откакто беше снимано да написа буквите си върху камък на античната сцена, оповестява бТВ.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР