Прокуратурата в Парагвай разкри детайли около арестуването на Роналдиньо. Бившият

...
Прокуратурата в Парагвай разкри детайли около арестуването на Роналдиньо. Бившият
Коментари Харесай

Разкриха подробности около задържането на Роналдиньо

Прокуратурата в Парагвай разкри елементи към арестуването на Роналдиньо. Бившият национал на Бразилия беше арестуван в страната дружно с брат си Роберто, откакто се оказа, че двамата са с подправени паспорти. Още през предишното лято управляващите в Страната на кафето лишиха интернационалния паспорт на тогавашния футболист, тъй като той е наказан да заплати санкция поради екологично закононарушение. Оказа се обаче, че без значение от това Роналдиньо е съумял да напусне територията на Бразилия.

След това при кацането си на летището в Асунсион някогашният състезател на Барселона и Милан и брат му са получили подправени парагвайски паспорти като “подарък” от хора, които са ги били поканили в страната на презентацията на книга. Самото предаване на подправените документи е станало преди митническата инспекция, след което двамата бразилци са влезнали в страната с тях. Служителите не са установили нищо неправилно и гостите се отправили на отмора в Resort Yacht & Golf Club Paraguayo на 30 км от столицата. На по-късен стадий обаче управляващите стигнали до измамата и през вчерашния ден са арестували Рони и брат му. Оказва се, че въпросните документи били с номера, които съгласно онлайн системата са изтекли през януари.
Ronaldinho and his brother have been arrested for entering Paraguay with fake passports.

The passport shows his correct name, birthplace, and birthdate, but suggests that he’s a Paraguayan citizen. pic.twitter.com/S7uoUgJLPg
— FootballFunnys (@FootballFunnnys) March 5, 2020
“Роналдиньо и брат му не са създали нищо, с цел да получат тези паспорти. Те единствено са им били дадени от други хора. Според събраните до момента доказателства двамата са напуснали Бразилия с бразилските си документи, а след това тук са показали подправените парагвайски”, изясни Делфино.

Рони и брат му ще останат в Парагвай до цялостното изясняване на обстановката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР