Прокуратурата разследва книгата на депутата от ИТН Петър Илиев, която

...
Прокуратурата разследва книгата на депутата от ИТН Петър Илиев, която
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява книгата на депутата от ИТН Петър Илиев

Прокуратурата проверява книгата на депутата от Има Такъв Народ Петър Илиев, която стана мотив за подозрения, че част от нея е основана с плагиатство. За задачите на следствието на на Министерство на вътрешните работи е предоставено да извърши инспекция на случая. Това излиза наяве от обява на Слави Трифонов във „ Facebook “ и от отговори на Министерство на вътрешните работи на въпроси на „ Сега “. Според водача на Има Такъв Народ става дума за поръчка, в която е забъркано и Министерство на вътрешните работи, чиято цел е да смачка неговия претендент за вътрешен министър и академични учител, както и да уязви самият него. „ Заместник-директорът на “Национална полиция ” старши комисар Атанас Илков е изпратил писмо до издателство “Нова звезда ”, с което желае подробна информация за книгата на Петър Илиев, станала толкоз известна около моето предложение Петър Илиев да заеме поста министър на вътрешните работи, в случай че, несъмнено, имаше тази опция “, се споделя в поста на Трифонов в обществената мрежа.

Прокуратурата работи по случая и тя е упълномощила такава инспекция. За повече информация се обърнете към прокуратурата, това дадоха отговор от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи на въпрос дали е правилно, че министерството събира информация за книгата на Илиев.

Публикацията на Слави Трифонов във „ Фейбук “ продължава по следния метод:

Националната полиция да се интересува от една книга, в случай, че това би могло да бъде дело от частен темперамент, значи, че това е поръчка, която тотално желае да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен.

Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от орисите на хората, в тази ситуация - от ориста на един учител по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са мотив да ми бъде обяснено, че аз по този начин не мога да ги върша тия работи.

Добре. Разбрах посланието. А в този момент моето:

Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички честни и лоялни хора, които познавам. И също по този начин ще се погрижа да схвана кой си ти или кои сте вие, които сте в положение да изгорите книга, да съсипете човек поради упоритостите си за власт. И по-късно всичко по реда си. Законовият ред.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР