Прокуратурата привлече като обвиняема 40-годишна жена, за убийството на приятеля

...
Прокуратурата привлече като обвиняема 40-годишна жена, за убийството на приятеля
Коментари Харесай

Жена е обвинена за убийството на приятеля ѝ в София

Прокуратурата притегли като обвинена 40-годишна жена, за убийството на приятеля си в столицата, оповестиха от държавното обвиняване.

Тя е арестувана за период до 72 часа. Разследването е формирано на 22 февруари в изискванията на необходимост и се води от Столична дирекция на вътрешните работи и под надзора на Софийска градска прокуратура.

След запознаване със събраните в началния стадий на следствието доказателства, наблюдаващият прокурор е решил, че те са задоволителни доказателства за привличане на дамата към наказателна отговорност. Предстои да бъде импортирано искане за непрекъснат арест на обвинената.

На 21 февруари, малко след 23:00 часа е бил получен сигнал за ранен мъж в „ Овча купел “. Към адреса са били ориентирани екипи на Министерство на вътрешните работи и екип на Спешна помощ.

51-годишният мъж е бил качен в кола за спешна помощ за превозване към болница, само че е умрял пред входа на лечебното заведение. На място е осъществен оглед и е задържана дамата, с която той е живеел на фамилни начала. По първични данни тя го е ранила с нож след скандал.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР