Прокуратурата отговори на въпросите на Кирил Петков и обяви какво

...
Прокуратурата отговори на въпросите на Кирил Петков и обяви какво
Коментари Харесай

Прокуратурата отговори на Петков: Многократно сме информирали гражданите по всички важни случаи

Прокуратурата отговори на въпросите на Кирил Петков и разгласи какво съответно чака от него. Премиерът зададе куп въпроси на брифинг, по които от прокуратурата до момента са давали подробна информация – свързани са с Мата Хари, Пеевски и другите от листата „Магнитски“, заеми от ББР, загатна и Таки.

„Българските жители неведнъж са осведомени за подхванатите дейности по всички случаи от висок публичен интерес. Информацията по съответните проблеми е оповестена на интернет страницата на прокуратурата“, припомниха от държавното обвиняване.

„Всеки български жител следва да съблюдава конституцията и законите в Република България.

Прокуратурата чака от министър-председателя господин Петков и от госпожа Бориславова да дават лист с лица, за които настояват, че са възможни причинители на престъпни и стопански закононарушения, както и данните за това.
Върховна касационна прокуратура ще извърши обстойна инспекция, като извърши в целокупност отговорностите си според нормативната уредба на Република България“, се споделя в известието. По-рано през днешния ден от прокуратурата обявиха, че ще призоват Петков и началничката на кабинета му Лена Бориславова да дадат показания.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР