Прокуратурата използва най-разнообразни, привидно законови средства, за репресия и тормоз

...
Прокуратурата използва най-разнообразни, привидно законови средства, за репресия и тормоз
Коментари Харесай

Иво Прокопиев: Проверката на прокуратурата срещу мен беше с циркаджийско искане

Прокуратурата употребява най-разнообразни, видимо законови средства, за принуда и тормоз върху мен, разяснява предприемачът и издател Иво Прокопиев във връзка акцията от предходната седмица, когато бяха претърсени негови офиси. По време на инспекцията той е бил в чужбина.
 Спецпрокуратурата претърсва офиси на Иво Прокопиев
По думите на издателя ставало въпрос за " циркаджийско искане " за инспекция на документи за покупка и продажба на акции на компанията " Каолин " от интервала 2000-2001 година " Целият този интервал завършва през 2013 година В по-голямата част от него " Каолин " е била обществена компания, която се контролира на практика като банките. През цялото време освен сме били под контрол, а сме били интензивно проверявани от данъчните управляващи и от Комисията за финансов контрол ", уточни Прокопиев.

Според него търсеният резултат от акцията е очерняне на репутацията му и на тази на издаваните от него медии. " Идеята, че може да има свободно предприемачество отвън корупционния модел, който владее страната, не им харесва и се пробват по всевъзможен метод да потвърдят, че триумф отвън публичните поръчки в България не е вероятен. Такъв е обичайният метод и всеки, който се опита да играепо естествения метод, ще бъде осъден и демонстративно нападнат, с цел да видят другите, че по този начин не би трябвало ", разяснява още той. Прокопиев заяви, че е завел дело против КПКОНПИ в Европейския съд за правата на индивида.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР