Прокуратурата и полицията проверяват съобщението за смъртта на Петьо Еврото,

...
Прокуратурата и полицията проверяват съобщението за смъртта на Петьо Еврото,
Коментари Харесай

Прокуратурата и полицията проверяват съобщението за смъртта на Петьо Еврото

Прокуратурата и полицията ревизират известието за гибелта на Петьо Еврото, оповестиха от пресцентъра на министерството за Novini.bg. 

По-рано от " Фрог нюз " оповестиха, че Петьо Еврото е умрял от масиран инфаркт в Дубай наскоро, само че прокуратурата у нас и съответните служби към момента пазят в загадка тази информация. Бившият началник на Столичното разследване бе търсен и от " Интерпол ", дружно със сина му, който по тайнствен метод бе напуснал България, с цел да се озове с татко си в Дубай.

На 15 август Антикорупционният фонд, от който стартира следствието за незаконната скица " Осемте джуджета ", алармира, че прокуратурата е отдръпнала европейската заповед за арест на основния обвинен - точно Петьо Петров - Еврото.

От АКФ насочиха обществено запитване до и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, като настояха да се обясни дали прекратяването на интернационалното търсене на Пепи Еврото " дава отговор на истината " и за какво няма никакъв прогрес по инспекцията за работата на прокуратурата по скандалния случай след отстраняването на Иван Гешев.

Една от аргументите да бъде спряно издирването на декларирано преди този момент лице е, когато е настъпила гибел. Това ли е претекстът в съответния, случай?

Фрог нюз научи от свои източници в Обединените арабски емирства, че Петьо Петров е живял там със сина си, откакто напусна незабавно и скрито България, когато започнаха разкритията за неговата роля в корупционната скица „ Осемте джуджета “. Предполага се също, че с него е била и близка родственик на досегашната му брачна половинка Любена Павлова. Предполага се също, че детето е превозено от българско летище край морето в Турция, а оттова – в Дубай.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР