Прокуратурата е разбила организирана престъпна група във Враца. Бандитите са

...
Прокуратурата е разбила организирана престъпна група във Враца. Бандитите са
Коментари Харесай

Извънредни разкрития от прокуратурата за банда актьори от Враца

Прокуратурата е разрушила проведена незаконна група във Враца. Бандитите са прибирали пари под претекст, че ще извършат разнообразни услуги, само че това по този начин не е ставало.

"Адвокатът с изключение на съвещания предложил ексцентрични услуги – урежда изпити в Нов български университет и ВСУ. Събрани са доказателства, че против възнаграждение можели да настанят непосредствен в старешки дом, да узаконят здания или да закупят общински жилища.

За тази цел един от тях се преобразявал в разнообразни функции – учител, шеф на старешки дом ". Това сподели представителят на прокуратурата Сийка Милева на конференция за ареста на членове на проведена незаконна група във Враца.

"Вземали са от 500 до 14 000 лв.. Те по този начин и не направили услугите, а си разпределяли парите по сред си. Имали са печати на разнообразни държавни институции, съдилища, учебни заведения, Агенция по вземанията. Имали са и моторна фреза за изсичане на монети от 1 лев. Намирали са и лъжесвидетели по каузи. При ареста си един от тях се е направил на болен и съвсем е съумял да заблуди служителите на реда "

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР