Прокуратурата е политическа собственост на партия ГЕРБ.Заяви го не друг,

...
Прокуратурата е политическа собственост на партия ГЕРБ.Заяви го не друг,
Коментари Харесай

Българско лято: Време е да си върнем държавата!

Прокуратурата е политическа благосъстоятелност на партия ГЕРБ.

Заяви го не различен, а някогашен вътрешен министър на България, Бойко Рашков. Човек във вътрешността в нещата.

Каза и още нещо доста значимо – управлението на ГЕРБ си избира основните прокурори в България. Въпреки че би трябвало да са самостоятелни.

Ръководството на ГЕРБ – разбирайте персонално Бойко Борисов. Едва ли някой се заблуждава, че изборът на Иван Гешев е избран от Деси Атанасова, Теменужка Петкова и Екатерина Захариева. Нали помните записа – „ ами ти самичък си го избра “!

Рашков не бе необоснован – прокуратурата още веднъж го е извикала на разпит за изнесена от него информация по следствието за парите от автомагистрала „ Хемус “. „ Преди няколко месеца бях поканен от наблюдаващия прокурор по това дело. Познаваше материалите, говорихме на еднакъв език, а в този момент различен прокурор се пробва да се срещне с мен “, изясни той.

 ❓ Е какво не са разбрали тъкмо в държавното обвиняване, се пита в задачата? Изнасяни ли са сакове и чували с пари? Изнасяни са! Строени ли са след това с тези пари хотели? Строени са! Купувани ли са първокласни парцели? Купувани са!

А по-важният въпрос е докога смъртоносната симбиоза Борисов – Гешев ще трови България? Докога единият ще пази гърба на другия и назад?

  </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР