Производството на ваксината срещу на британската фармацевтична компания изостава, пише

...
Производството на ваксината срещу на британската фармацевтична компания изостава, пише
Коментари Харесай

Производството на ваксината на AstraZeneca се бави

Производството на имунизацията против на английската фармацевтична компания изостава, написа вестник „ Financial Times “.
Според обявата, работната група на английското държавно управление по имунизациите е признала в понеделник, че тази година от Нидерландия и Германия ще бъдат доставени едвам 4 милиона дози от. По-рано работната група разгласи, че до края на тази година се възнамерява производството на 30 милиона дози.
 90-годишна е първата, имунизирана против ковид отвън клинични тествания (ВИДЕО) 90-годишна е първата, имунизирана против ковид отвън клинични тествания (ВИДЕО)
Британка на 90-годишна възраст стана първият човек в света, имунизиран против COVID-19 отвън клиничните тествания, предава телевизионния...
В подобен случай, в случай че английският регулатор – Агенцията по надзор на медикаментите и изделията с здравно предопределение (MHRA), утвърди имунизацията, към края на годината във Англия ще разполагат с към 4 милиона дози от нея. Първата партида ще бъде импортирана от континентална Европа.
Според първичните проекти, всички дози за английския пазар трябваше да се произведат на територията на Англия, само че поради зародили проблеми с производството има известно закъснение.
Очаква се постоянното произвеждане в страната да стартира при започване на идната година и най-малко 80 милиона от всички 100 милиона дози, поръчани от английското държавно управление, да бъдат локално произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР