Производителят на секс играчки Lovense признава, че нейните вибратори тайно

...
Производителят на секс играчки Lovense признава, че нейните вибратори тайно
Коментари Харесай

Секс играчки тайно записват най-интимните моменти

Производителят на секс играчки Lovense признава, че нейните вибратори скрито записват интимните сесии на потребителите . От компанията оповестиха, че става въпрос за " дребна програмна неточност ", откакто се появяват недоволства, че приложението за дистанционно управление на вибратори записва звукови файлове и ги съхранява на телефоните . Проблемът първо става ясно в обява в Reddit, оповестява Independent.

" Приложението Lovens RemoteVibrator наподобява записва, до момента в който вибраторът е включен ", написа консуматор в Reddit.

" Влязох в медията на телефона, с цел да го приготвя за фабрично нулиране, и в досието на приложението попаднах на 3gp файл с име " tempSoundPlay.3gp ". Файлът съставлява цялостен аудиозапис от шест минути от последния път , когато използвах приложението, с цел да управлявам с дистанционното управление вибратора на колегата си ", споделя различен консуматор.



" Никога не съм желал приложението да записва цели сесии благодарение на вибратора ", споделя трети.

Други от потребителите на Reddit също оповестяват, че намират сходни аудио файлове, записани на техните устройства. Някои непредвидени записи на секс сесиите им са изпратени на сървърите на Lovense посредством приложението, обвързвано с Интернет и Bluetooth.

Официалният отговор на компанията в Reddit разказва казуса като " незначителна програмна неточност ".

" Вашата угриженост е изцяло разбираема ", споделя представител на компанията. " Но бъдете сигурни, никакви данни не се изпращат на сървърите ни . Този кеш файл просто остава на телефона ви, вместо да се изтрива, откакто завърши сесията ви. "

Компанията декларира, че грешката визира единствено устройства с iOS, а не с Android. В по-късна актуализация на поста си Lovense твърди, че нередността се отнася единствено за последната версия на приложението.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР