Производителят на първокласни гуми получи международно признание за висококачествените си

...
Производителят на първокласни гуми получи международно признание за висококачествените си
Коментари Харесай

Nokian Powerproof и Nokian Wetproof: Надеждно представяне и спокойствие през лятото

Производителят на първокласни гуми получи интернационално самопризнание за висококачествените си гуми и първокласната сигурност и комфорт при шофиране, които те дават. Скандинавската легенда постоянно е твърдяла, че сигурността и качеството би трябвало да бъдат преди всичко, защото тези характерности подсигуряват спокойствието на водачите във всевъзможни обстановки. Независими проби от приети интернационалните автомобилни списания и автомобилни клубове са доста потребни когато избирате най-подходящите летни гуми за автомобила си, защото етикетите на Европейски Съюз към момента дават лимитирана информация.
Най-новите и софтуерно най-напреднали летни гуми са,, и, всяка една от тях създадена, с цел да дава отговор на все по-променливите летни метеорологични условия, където огромните температурни вариации могат бързо да трансформират изискванията на шофиране. Правилният комплект висококачествени гуми може да помогне на водачите бързо да се приспособяват към тези промени.
Първокласна сигурност от пролетните утрини до късните есенни нощи
Nokian Wetproof дава устойчиво показване за дъждовните дни и спомагателен комфорт при неприятни пътни условия и повредена настилка.

„ Благодарение на особено създадената идея Dual Zone Safety и новата генерация каучукова примес летните гуми подсигуряват първокласна сигурност, непоклатимост и чудесно сцепление на мокро. Шофьорите могат доста по-лесно да се оправят с изменчивото лятно време, което включва внезапни промени в температурата, неочаквани значителни дъждове или непредвидени гръмотевични бурии. Гумата също по този начин резервира качествата си на суха настилка, в това число и върху мощно нагряваните от слънцето автомагистрали. “, споделя Мартин Дражик , специалист и продуктов управител в Nokian Tyres.
В самостоятелен тест на немското издание на влиятелното автомобилно списание Auto Motor und Sport (7/2021), Nokian Wetproof дели второто място и е избрана като „ доста добра “. Резултатите акцентират сигурността, която гумата обезпечава на мокра повърхнина, хармоничната работа с ECS системите и изключително лесното ръководство върху изсъхнал асфалт. Гумата споделя второто място и в друго автомобилно списание AUTO Strassenverkehr (8/2021) и е избрана като решителен победител в съответствие цена/представяне.
Друг тест на известното немско автомобилно списание ACE Lenkrad (март 2021) дефинира Nokian Wetproof като „ добре уравновесена гума без забележими дефекти “. То също по този начин акцентира доста положителното съответствие на цена/представяне. Според противоположната връзка от консуматори Nokian Wetproof е получила 4,5/5, което значи, че потребителите са останали доста удовлетворени от представянето на гумата.
SUV версията,, е първокачествен първокачествен артикул екипиран с патентовата. Не е учудващо, че се е трансформирала в известен избор за притежателите на SUV коли. Оценена е като „ добра “ в тест на немското издание Auto Bild Allrad (March 2021), класирайки се на пето място. Според списанието, преимуществата на Nokian Wetproof SUV включват къс спирачен път както на мокра, по този начин и на суха настилка, както и положително показване за сигурност при аквапланинг. Тестът също акцентира друга характерност значима за SUV колите – отличното сцепление на трева и трошляк.
Спортните коли би трябвало да разчитат на сигурност и непоклатимост по време на дългите летни пътувания
Новото попълнение, в категория UHP, в най-голям клас гуми за спортни коли, набра известност измежду авто запалянковците, за които са значими скоростта и сигурността.
Посланикът на Nokian Tyres и повторен първенец във Формула 1, Мика Хакинен , споделя за наблюденията си откакто е тествал гумата:
„ Шофирането на бързи коли е моят пристрастеност. Затова е нужно да разгадавам, че гумите, които употребявам ми обезпечават акуратен и бърз отговор при ръководство. Отличната непоклатимост и съвършено сцепление на Nokian Powerproof подсигуряват действителна сигурност за всеки водач. “

Първокласното качество на Nokian Powerproof също притегли вниманието на полското автомобилно списание Motor (14/2021). Класирана на трето място, гумата е похвалена за положителното си ръководство както на мокра по този начин и на суха настилка и за тихото и удобно чувство при шофиране. Според списанието тя предлага доста положително показване на атрактивна цена.
В италианското издание Quattroruotte гумата получи най-голям брой точки в теста спрямо всички други участващи артикули. Тя получи хвалба за превъзходното сцепление на суха настилка, отличен комфорт и за това, че е бърза на мокра настилка. Nokian Powerproof също е избрана като „ добра “ лятна гума в теста извършен от Gute Fahrt. Според немското издание, Nokian Powerproof е извънредно пъргава гума с чудесно показване при ръководство и високо равнище на комфорт.
 Новата Nokian Seasonproof C предлага първокласна сигурност през цялата година Новата Nokian Seasonproof C предлага първокласна сигурност през цялата година
Скандинавският производител на първокласни гуми Nokian Tyres показва нова всесезонна гума за професионална приложимост. Новата Nokian Se...
дава безвредно и нехайно шофиране. Тя е снабдена със здрава структура за мощни SUV коли, включваща неповторимата патентована от Nokian Tyres технология Aramid Sidewall.
Целогодишно улеснение за европейските водачи с великолепно показване
Много водачи избират всесезонни гуми, тъй като не желаят да ги сменят два пъти годишно и заради това икономисват от покупката на втори комплект гуми и джанти. Въпреки това, водачите е добре да имат поради, че летните гуми дават превъзходна сигурност и показване през лятото, тъкмо както и зимните гуми го вършат през зимата. Новата продуктова гама е особено създадена, с цел да дава отговор на потребностите на водачите в Централна и Източна Европа и да се приспособява както към зимните, по този начин и към летните условия за шофиране. С новата шарка на протектора усъвършенствана за всесезонна приложимост, гумата включва няколко нововъведения, които дават доста високо равнище на сигурност, отлична резистентност на изхабяване и ниско противодействие при търкаляне през цялата година.
 „ Растящата потребност за още по-високо равнище на сигурност при непредвидени дъжд и сняг, даже и отвън съответния сезон, е една от водещите аргументи за какво доста коли в Централна и Източна Европа са снабдени с гуми, които могат да се оправят добре в изменчиво време. “, оповестява Мартин Дражик .
Според изследване на Nokian Tyres извършено неотдавна измежду консуматори на всесезонни гуми*, европейските водачи изключително високо ценят сигурността във всички атмосферни условия. Сред другите характерности значими за тях, те показват и положителното сцепление и ръководство, резистентност на изхабяване и увреждане, както и характерности за сигурност в зимни условия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР