Производителят на първокласни гуми Pirelli пуска новия Scorpion MS. Високопроизводителната

...
Производителят на първокласни гуми Pirelli пуска новия Scorpion MS. Високопроизводителната
Коментари Харесай

Нова всесезонна гума Pirelli Scorpion MS

Производителят на първокласни гуми Pirelli пуска новия Scorpion MS. Високопроизводителната всесезонна гума е създадена като автентично съоръжение за най-новото потомство SUV коли. Като правоприемник на Scorpion Verde All Season и Scorpion Zero All Season, новият артикул отразява философията на Eco-Safety Design на компанията, която съчетава най-високите стандарти за сигурност с понижено влияние върху околната среда.

Новата гума предлага по-добро сцепление и по-ниско противодействие при търкаляне от предходните модели както на мокри, по този начин и на сухи пътища. За да отговори на потребностите на страните, за които е предопределен, Pirelli Scorpion MS може да се похвали с устойчивост и с комфорт, качества изключително търсени на международните пазари.

Тъй като гумата е предопределена за автомобил вид джип, тя е предопределена и за леко придвижване отвън пътя и сняг. Нова формула от полимери и специфични смоли усъвършенства сцеплението и прекъсването както на мокри, по този начин и на сухи повърхности, до момента в който ламелите са проектирани да усъвършенстват работата на сняг и с това дават отговор на потребностите на сътрудниците на Pirelli в автомобилната промишленост.

Всички артикули от фамилията на Pirelli Scorpion са създадени, с цел да отговорят на другите тегла и динамичност на шофиране, които отличават тези транспортни средства от стандартните коли. Освен това има специфичен вид за всеки вид климатични условия. Най-новите артикули са Scorpion (Summer), Scorpion Winter 2 и Scorpion All Season SF2.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР