Производителят на офроудъра Grenadier- INEOS Automotive, обяви, че в завода

...
Производителят на офроудъра Grenadier- INEOS Automotive, обяви, че в завода
Коментари Харесай

INEOS стартира производството на пикапа Grenadier Quartermaster

Производителят на офроудъра Grenadier- INEOS Automotive, разгласи, че в завода на компанията в Хамбах, Франция, е почнало производството и на неговата пикап версия с двойна кабина Grenadier Quartermaster.

Grenadier Quartermaster беше показан публично по време на тазгодишното издание на , като дебютира дружно с напълно електрическата, само че с водородно задвижване, трансформация на модела.

От INEOS Automotive дават обещание, че първите доставки на Quartermaster към клиенти в Европа ще бъдат осъществени още през декември, а тези към Азиатско-тихоокеанския район, Субсахарска Африка и Близкия Изток скоро по-късно. Продажбите на автомобила в Северна Америка са планувани да стартират при започване на 2024 година.

От компанията показват, че Grenadier Quartermaster идва с увеличено с 305 мм, до 3227 мм, междуосие спрямо Grenadier. Товароносимостта на автомобила е до 760 кг, а бъдещите притежатели на пикапа ще могат да разчитат на безпроблемно превозване на стандартизирани европейски палети (1200 на 800 мм).

От INEOS Automotive споделят също по този начин, че през идната година в Хамбах ще стартира сглобяването и на представители шаси-кабина на Grenadier.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР