Производителят на луксозни спортни автомобили „Ферари“ (Ferrari) винаги ще произвежда

...
Производителят на луксозни спортни автомобили „Ферари“ (Ferrari) винаги ще произвежда
Коментари Харесай

Ферари обеща строго персонализирани електрически автомобили

Производителят на първокласни спортни коли „ Ферари “ (Ferrari) постоянно ще създава един автомобил по-малко, защото богатите клиенти желаят уникалността им да се резервира и при прехода към електрически коли, сподели през днешния ден основният изпълнителен шеф Бенедето Виня, представен от Ройтерс.

Той показа новия бизнес проект на компанията и удостовери, че първият електрически модел ще бъде пуснат през 2025 година

Всичко, което вършим, постоянно ще е фокусирано върху това да се отличаваме като „ Ферари “, сподели в уводните бележки ръководителят на компанията Джон Елкан.

„ Ферари “ чака напълно електрическите коли да са 5 на 100 от продажбите през 2025 година и 40 на 100 през 2030 година, съобщи Виня.

Той сподели, че компанията ще създава и конструира лични електрически мотори, инвертори и акумулаторни модули за електрическите модели.

Сблъсквайки се с от ден на ден забрани за транспортни средства с мотори вътрешно горене в Европа и Китай, огромните автомобилостроители са се заели да похарчат повече от 250 милиарда $ до 2025 година за прехода към електрификация, съгласно оценки на специалисти от бранша.

Както и при другите автомобилостроители предизвикването за „ Ферари “ не се състои единствено в огромните финансови вложения, нужни за създаването на електрическите модели, само че и постигането на същата висока продуктивност, която характеризира предшествениците им.

Клиентите и вложителите са удовлетворени от това, което компанията прави и има доста поръчки за колите, чиято цена стартира от към 210 000 евро (218 000 долара).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР