Произведено в България отново събира на едно място български производители

...
Произведено в България отново събира на едно място български производители
Коментари Харесай

Изложението Произведено в България отвори врати

" Произведено в България " още веднъж събира на едно място български производители преди Коледа. От столичната зала " Универсиада ", където се организира ревюто, посетителите могат да си тръгнат както с облекла, по този начин и с българска козметика.

Какво още може да забележим там до 7 декември, вижте в директното включване на Айше Сали.

На ревюто можем да забележим българско вино, българска козметика. Дрехите са най-често срещани както и хубавите български обувки. Впечатление вършат и цените, които са извънредно налични.
Христо Друмев, уредник на ревюто " Произведено в България ": Това ревю е доста налично за жители, без значение с какви пари разполагат в джоба си. Не може като дойдете тука да не намерите нещо, което или доста ви харесва, или е доста на ниска цена, и отново ще си го купите.Петя Петкова: Много се радваме, че има подобен огромен интерес към българското произвеждане и толкоз доста фенове на българското. /.../ Водят ги високото качество и допустимите цени.Емилия Нецова: Най-хубавата стока, най-хубавите модели. Където и да пътува човек, би трябвало да избере българското.
Огромен е ползата и хората стават от ден на ден. 104 щанда има в две зали. В едната могат да се видят български артикули, а в другата посетителите могат да видят от близо и българските занаяти.

Работното време е от 10 ч. до 19:30 ч.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР