Проговори Пламен Михов, нападнат от 36-годишния Илтер Аксанов-Шалтера, който стреля

...
Проговори Пламен Михов, нападнат от 36-годишния Илтер Аксанов-Шалтера, който стреля
Коментари Харесай

Прговори Пламен Михов - жертвата на Шалтера

Проговори Пламен Михов, атакуван от 36-годишния Илтер Аксанов-Шалтера, който стреля с картечен газов револвер на пътя Добрич-Варна по колата му, а по-късно го преби.

"Състоянието ми е положително, само че ще отнеме време да се възстановя душевен и физически. Говорейки за казуса, се надявам, че ще преодолея случая ", описа той пред БТВ.

"На изхода от Добрич, в посока Варна, автомобил "Ауди' лиши преимуществото ми, като аз предотвратих ПТП, само че водачът агресира. Започна гонка на моята кола. Не разбирам за какво това мое деяние докара до експанзия на пътя и вадене на оръжие ", съобщи още жертвата на Шалтера.

"Искаме тази експанзия да не остане безчинство пред съда, а съзнателно причиняване на ПТП и принуждение ", добави Пламен Михов.

"Това не е просто човек който се е ядосал, а тъпчене на всички човешки права и опит за ликвидиране ", разяснява брачната половинка на Михов - Илияна Кръстева.

"Шалтера подканваше и сина си да ме пребие. Това ли са съответните грижи, поради които той желае да е на независимост ", попита още пребитият мъж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР