Проговори майката на 31-годишната Малина, която бе жестоко убита в

...
Проговори майката на 31-годишната Малина, която бе жестоко убита в
Коментари Харесай

Проговори майката на 31-годишната Малина, която бе жестоко убита в Лайпциг

Проговори майката на 31-годишната Малина, която бе грубо убита в Лайпциг, Германия.

„ Искам да взема натрупа на детето, си и да го върна назад в България. Тук, в родната й страна, желаеме да я погребем ", сподели пред News24sofia.eu майката на Малина – Кунка Пекова.

Тя сподели, че няма доста информация за престъпния случай с щерка й.

 Майката на убитата в хотел в Лайпциг Малина с брутални детайлности за зверството

„ Вчера приказвах по телефона с юриста, който работи по случая. Той ми сподели, че аутопсията на моята Малина е подготвена и че е посочила голям брой прободни рани с нож ", споделя още Кунка.

„ Аз не познавам въпросния арестуван мъж от полицията в Лайпциг. Нямам никаква информация за него, до момента щерка ми не ми е споменавала за него. Преди време единствено сподели, че има другар там и нищо повече ", споделя още майката на убитата Малина.

На въпрос по какъв начин ще разяснява информацията, че полицията в Лайпциг проверява и версията за проституция. Майката изрично удостовери, че е имала данни от познати, че точно за това 31 – годишната Малина е отпътувала за Лайпциг.

„ Много пъти сме си говорили, само че тя не ме слуша. преди 4 седмици някъде ми изпрати пари от там, само че оттогава, до момента преди да стана убийството не бяхме се чували. Тя доста рядко идваше в България ", споделя още майката.

Малина е от ромски генезис родом е от град Луковит. 31-годишната Малина отпътувала за Лайпциг, Германия преди 1 година дружно с по-голямата си сестра. По непотвърдена информация, Малина се е занимавала с проституция.

Припомняме, че криминалния случай, се е случил във вторник вечерта предходната седмица. Полицията заяви тогава, че е задържала 42-годишен немец от Витенберг, обвинен за убийството ѝ. Тялото ѝ било открито от управителя на хотела, откакто тя по този начин и не напуснала стаята през целия ден.

Камериерки чули, че водата в банята тече и никой не я стопира и уведомили шефа. Жената била открита на пода в стаята, обляна в кръв.

Задържаният мъж и жертвата се познавали от дълго време и имали връзка. Заподозреният резервирал стая в хотела в Лайпциг, с цел да се срещне там с приятелката си.

Все още не е ясен мотивът за убийството. Полицията проверява дали става дума за убийство от обич, или за проституция.

Малина е била много известния в ромския квартал в Луковит, че има разнообразни любовни връзки с мъже, а преди време е направила и женитба, само че след няколко месеца се развела.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР