Прогноза за месец май 2024 година направи астрологът Валентина Радиева-Маренова.

...
Прогноза за месец май 2024 година направи астрологът Валентина Радиева-Маренова.
Коментари Харесай

Астролог посочи най-важните звездни позиции през май и отбеляза съвпад, който се случва веднъж на 12 години

Прогноза за месец май 2024 година направи астрологът Валентина Радиева-Маренова. Sofia24.bg я разгласява без редакторска интервенция:

Настъпи май – месеца, през който живота се разсънва. Пролетта е сезонът, през който всяка птичка и тревичка се демонстрират с цялата си хубост, природата ни показва най-пъстрия си театър с най-голямата си прелест… Май е месецът на Телците – най-здравият и жизнелюбив знак. Телецът е земен, веществен знак, а това значи, че хората, родени под него са с засилен нюх към земните богатства – вкусна храна, качествени материи, връзка със земята, природата. Слънцето е в Телец от 19 април до 20 май, а това още повече ускорява наклонността от месец април – съответствува на Юпитер с Уран.

Този съвпад се случва един път на 12 години и залага ново начало – уголемение през смяна. Това е годно, както за обособения субект, по този начин и за всеки колектив. Тази смяна е нещо, което няма по какъв начин да не се осъществя и през май ще се усеща още по-интензивно. Слънцето в Телец ще направи преход през двете планети и ще донесе чувството в нас, че е време да запретнем ръкави и да поставим старания да създадем устойчиви концепциите си.

Ще търсим способи за увеличение на приходите и осъществяване на материална непоклатимост.

Също като април месец май е кондензиран откъм събития, " вкарва “ ни в обстановки и ни " принуждава “ да не стопираме. Няма водещи отрицателни аспекти през май, по-скоро е месец, кондензиран с интензивност.

Ето и най-важните звездни позиции през май:

- Почти през целия месец, до 24 май, планетата на любовта и страстите Венера е в личния си знак Телец. Това състояние на планетата е доста удобно за финансови вложения, инвестиции и огромни покупки. Венера в Телец дава резистентност на възприятията. Усещането е, че знаем какво желаеме – и материално, и прочувствено. Венера също се причислява към стелиума Юпитер-Уран-Слънце и още повече внася чувство, че сме подготвени за смяна. Важно е да се означи, че смяната не е мимолетна, в противен случай всичко, което предприемем в този момент, ще донесе последици с години напред.

- От 1 май до 8 юни Марс минава през Овен. Това прави хората дейни. Аспектът ускорява решителността, смелостта и надлежно всяка концепция и желание има ресурса да се развие в действителен план, тъй като Марс в Овен задава точно подтик за деяние.

- На 20 май Слънцето прави преход в зодиакалния знак Близнаци, а това ускорява желанието за връзка. Информацията е значим запас и това е удобен интервал да се борави с нея.

- На 8 май към 7 часа българско време е Новолунието в Телец – този ден и последващата седмица е подобаваща за пускане на нови планове, огромни покупки, финансови инвестиции и вложения. Промяна през уголемение в бизнеса също е целесъобразна.

- Пълнолунието е на 23 май и няма кой знае какви напрегнати аспекти. Залага тематиките за избор сред деяние и изчакване на подобаващия миг за това.

Опозицията сред Слънце и Луна постоянно ни изправя пред раздвояване.

Общо взето месец май ни предлага активност на събития и нови благоприятни условия, които е добре да предприемем, тъй като звездите демонстрират, че това е пътят, който ще разшири хоризонтите ни.

Светли празници!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР