Профилната комисия на Държавната дума на Русия по въпросите на

...
Профилната комисия на Държавната дума на Русия по въпросите на
Коментари Харесай

Думата разглежда проект на обръщение към Путин за признаване на ДНР и ЛНР

Профилната комисия на Държавната дума на Русия по въпросите на Оперативно-наблюдателно дело, евразийската интеграция и връзките със сънародниците евентуално към този момент ще прегледа на 15 февруари план за послание на камарата до съветския президент Владимир Путин за нуждата от признание на Донецката и Луганската национални републики, показано от партийната секта на комунистите, след което документът ще отиде в Съвета на Думата.

Това заяви за ТАСС ръководителят на комисията Леонид Калашников.

„ Най-вероятно ще има комисия, която да разиска [15 февруари] и по-късно да го внесе в Съвета на Думата “, сподели депутатът, който също е член на фракцията на Комунистическата партия и един от създателите на документа.

В същото време Калашников посочи, че единствено „ Справедлива Русия – за истината “ е изпратила решението си по плана за послание, другите фракции не са показали своята позиция.

„ Досега не е получена [реакция от фракции], като се изключи „ Справедлива Русия “. Изпратиха ни нещо, такова половинчато решение. С някои неща са съгласни, с други не ", сподели той.

„ Но ние въпреки всичко ще вземем решение и комисията ще продължи да го изпраща в Съвета на Думата. Решението ще бъде дефинирано от Съвета на Думата по кое време да се прегледа [проектът на съвещание на камарата] “, приключи Калашников.

На 19 януари депутати от фракцията на Комунистическата партия, ръководена от нейния водач Генадий Зюганов, внесоха в Държавната дума план на зов на камарата до съветския президент Владимир Путин за нуждата от признание на независимостта на Донецката и Луганската национални републики.

Според документа Държавната дума се обръща към президента с молба да прегледа въпроса за признаването на провъзгласените републики „ като независими, суверенни и самостоятелни страни “. В текста се споделя, че депутатите „ смятат за обосновано и морално целесъобразно “ признаването на ДНР и ЛНР.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР