Професор доктор Мулдашев спаси окото и върна зрението на 9-годишния

...
Професор доктор Мулдашев спаси окото и върна зрението на 9-годишния
Коментари Харесай

Проф. Мулдашев върна зрението на малкия Теодор ВИДЕО

Професор лекар Мулдашев избави окото и върна зрението на 9-годишния Теодор от Стара Загора. Това е снимала камера на Медиа Мост България. Екип на предаването посети Република Башкирия, столица гр. Уфа, Руска Федерация по-покана на Министерството на Външните работи на РФ и глава на съветската Република Башкирия, господин Рустем Закиев Хамитов. Двудневната ни аудиенция включваше посещаване на нефтопреработващия цех „ БАШНЕВТ “, среща с глава на Републиката Рустем Хамитов. Посетихме супер актуален колхоз - оранжерия „ Алексеевски “, където се създават - домати, краставици, зелени салати, мляко, сирена, кашкавали, даже и ягоди.

В столицата на Република Уфа се разполага и Всеруския център за очна и пластична хирургия " Аллоплант ". Това е профилиран център за пластична хирургия, промяна на зрението и диагностичен център. Медицински център „ Алоплант “ се ръководи от Ернст Рифгатович Мулдашев –директор на Център за очна и пластична хирургия, доктор на медицинските науки, професор, хирург от най-висока категория, почетен съветник на Луисвилския Университет (САЩ).

Попаднахме на български пациенти, дребният девет годишен Теодор от Стара Загора и неговите родители. Имаше и още една българска гражданка, която в наше наличие, пред нашите очи и камери доктор Мулдашев оперираше.

Вижте повече във видеорепортажа на «Медиа Мост България» за описа на българския прогледнал пациент, деветгодишния Теодор и неговите родители от Стара Загора.
тагове проф. мулдашев русия зрение теодор око клиника  Проф. Мулдашев върна зрението на дребния Теодор ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР