Професионалният ни боксьор в тежка категория при професионалистите Кубрат Пулев

...
Професионалният ни боксьор в тежка категория при професионалистите Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобра: Готвя мач в Щатите

Професионалният ни боксьор в тежка категория при експертите Кубрат Пулев засади дръвчета в двора на 125-о СОУ "Боян Пенев " в столицата по случай Деня на детето 1 юни. Кобрата бе придружен непрестанно от детска врява и викания "Автограф, подпис ", до момента в който засаждаше дръвчетата.

После той отдели време и на публицистите, като приказва както за бокс, по този начин и за политика и запазване на природата. "Един от празниците, които към момента чествам и постоянно ще чествам, тъй като аз съм едно непорасло дете. Смятам, че е доста значимо човек да резервира детското в себе си. "

"Това е извънредно значимо в този ден да се стимулират младите да пазят природата. Естествено, България е Рай, само че това нещо би трябвало да се пази и да се гради.+

Оказа се, че Кобрата като дребен за малко е щял да учи във въпросното 125-о учебно заведение.

"Честно да ви кажа, дойдохме преди време с моя треньор Михаил Таков в това учебно заведение. Бяха ме изгонили от едно друго, тъй като бях доста своеволен. И тука обаче не ме одобриха, тъй като споделиха, че съм прекомерно своеволен за тяхното учебно заведение. Това обаче не играе роля, директорката е моя позната и по този начин се организирахме с нея. "

"Каквото и да кажа на децата, значим е образецът. Те са на ткакава възраст, че много-много не слушат и не чуват. Интересуват ги игрите, само че все пак те копират. Всяко едно дете взима образец от родителите си. те му споделят недей да пушиш, само че самите те пушат. И детето няма по какъв начин да не пуши, каквото и да му приказваме. Именно персоналният образец е значим за тези деца и няма потребност да им приказваме каквото и да било. Те го схващат. Ето, в този момент си изстъргах обувките от калта и те започнаха незабавно с мен. Те са като децата, които копират патенцето. "

"Тази концепция ми пристигна, откакто се наложи да отрежем едно дърво, саморасло дърво, което буташе една стена. Преди да го отрежа, тъй като ми беше съзнателно, се зарекох, че ще засадя най-малко 20 дръвчета, с цел да овъзмездя природата и да съм чист пред съвестта си. "

Кубрат Пулев засегна и тематиката за политика и дали се готви да влезе в нея:

"Аз не бързам, аз съм човек, който има безусловно всичко и съм признателен на Господ. За мен значително това би било и един минус. Защото, знаете, когато един човек, едно известно име отиде в политиката, това е едно равнище по-надолу от това, което е един състезател. Не е елементарно, само че за какво не. "

А ето и какви са проектите на Кобрата за бокса:

"Още тази година би трябвало да направя един мач, най-вероятно в Щатите и би трябвало да победим. Не желая да споделям име на възможен противник, тъй като не желая да разтурвам пластовете и да ви излъжа. "

"А брат ми Тервел също би трябвало да играе през август или септември, ще забележим против кой съперник. "

А дали, в случай че този мач се засече с президентските избори, ще му се наложи да избира или може да съвмести и двете?

"Не, две дини под една мишница няма да нося. На този стадий съм се концентрирал върху бокса и върху спорта. За в бъдеще ще забележим, в случай че България има потребност от подобен човек, който е самостоятелен, който не е план на никого, за какво не. Виждате, че тези нови партии сда планове на задкулисие и са планове на хора, които дърпат конците откъм гърба. Аз съм човек, който не е план на никого, аз съм човек от народа, който може да работи за страната си. "

"Целите на Велика България са България. Виждате какво хубаво име. Макар че мнвого от опитните политици ме поучаваха, че това е прекомерно мощно име за сходен план. Но аз държа на него, тъй като то приказва единствено по себе си. Не може да вършим "Мутри вън " или "Няма подобен народ ". Сами по себе си такива имена приказват какво целят хората. "

"Абсолютно всичко, повярвайте ми, ще ме отличи от останалите патриотични партии. Всичките тези псевдопатриоти, които яхват тази псевдопатриотична вълна, които малко или доста ние спортистите сътворяваме, те са безусловно подправени и изкуствени. "

"Дори диалозите ми с Москов, диалозите ми с Николай Ненчев, това са опитни хора с доста огромен стаж в политиката и доста интелигентни хора, които могат доста. Имаше доста критици, които споделяха да не се асоциирам с тях, само че аз считам, че когато човек е воден от любовта, той може да направи всичко. "

"Все още не съм заменил боксовия кръг с нищо друго. Може би някой ден, а може би в никакъв случай. Боксовият кръг е моята огромна пристрастеност, само че в случай че би трябвало да предпочитам сред него и България, то безспорно ще избера България, не могат да се сложат на везните. България е за мен нещо, което е доста повече от обич. "

А кое е първото нещо, което Кобрата би направил като политик?

"Бих се опитал да трансформира безусловно всичко. Бих направил напълно друг вид политика. Нищо общо със сегашната, нищо общо със сегашната. Всичко ми е в главата и всичко това би трябвало да стане последователно. Нали знаете, любовта се дава капка по капка. Не може всичко едновременно ", приключи ефектно Кобрата, след което децата още веднъж го заобиколиха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР