Професионалният футбол на Острова спря поне до началото на април.

...
Професионалният футбол на Острова спря поне до началото на април.
Коментари Харесай

Уелс и Северна Ирландия последваха Англия и Шотландия

Професионалният футбол на Острова спря най-малко до началото на април. Първо това се случи в Англия, която бе последвана от Шотландия. След това пристигнаха решенията и на другите федерации.

Футболната асоциация на Северна Ирландия (ИФА) спря провеждането на мачове на всевъзможни равнища до 4-и април за ограничение на ковид, което значи прекъсване на надпреварите за три седмици.

" Като отговор на обстановката с вируса Covid-19 и откакто изслуша мнението на сътрудниците в цялото футболно семейство, Бордът в Северна Ирландия реши да спре шампионатите за три седмици ", оповестиха от ИФА.

Coronavirus: Premier League and EFL suspended in England - Scotland, Wales and Northern Ireland halt games – All elite football in Britain is suspended until at least 3 April as a result of the spread of coronavirus. https://t.co/sGO8BIfxME pic.twitter.com/EnD8aD5siN
— Rayna khan (@Raynakhan17) March 13, 2020
Абсолютно същият период на прекъсване на шампионата постановиха в Уелс- до 3-и април. Същото се отнася и за национална селекция, която трябваше да играе на 24-и март своя контролна среща. " С новите 13 случая броят на инфектираните в Уелс с ковид е повишен на 38. Нямаме право да рискуваме здравето на хората, се споделя в прессъобщение на футболната централа на Уелс. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР