Проектът за технологията на подреждане на жълтите павета е внесен

...
Проектът за технологията на подреждане на жълтите павета е внесен
Коментари Харесай

Ето защо се бави пренареждането на жълтите павета

Проектът за технологията на нареждане на жълтите павета е импортиран в Националния институт за недвижимо културно завещание (НИНКН). Очакваме, когато се получи съгласуването с института и приключи ремонта на ул. " Оборище ", да може да се спре придвижването пред Народното събрание и да се стартира пренареждането, което напълно е за сметка на изпълнителя.

Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова.

Кметът за следващ път акцентира, че " няма заплатен нито един лев за това безобразно разпореждане или разреждане на жълтите павета, тъй че чакаме от изпълнителя, откакто включихме най-високата експертиза на София, да си довърши работата по най-хубавия метод и да не се изложат за повторно, тъй като глобите са доста високи ".

След некачественото пренареждане на жълтите павета, които са монумент на културата, Столичната община при започване на годината образува експертен съвет. Направени бяха спомагателни проби на основата, Съветът предложи нова технология за пренареждането им. " Ще стартираме пренареждането на място, когато всички се уверим, че моделът е верният и получим единодушието на НИНКН ", сподели през зимата Фандъкова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР