Проектът за промени в Конституцията се чете само конюнктурно спрямо

...
Проектът за промени в Конституцията се чете само конюнктурно спрямо
Коментари Харесай

Зарков: Министерският съвет има все по-малко значение, Пеевски и Борисов изземват предната сцена

" Проектът за промени в Конституцията се чете единствено конюнктурно по отношение на президента, който е в този момент, по отношение на взаимоотношенията, които все още имат Народното събрание и президентът, което е неверно. Тези промени са в полза на част от сглобката ", съобщи в Българска национална телевизия Крум Зарков.

По думите му салдото сред управляващите е от основно значение. " Министерският съвет има все по-малко и по-малко значение, а в Народното събрание има няколко персони - Борисов, Пеевски, изземват предната сцена, поставят се рамки.

Реформата в правосъдната власт отпада от дневния ред и се замества от тематики по кое време ще е националният ни празник, какъв брой мандат имат кметовете. Това пречи да се приказва за дребните, само че основни промени, които ще допринесат да имаме качествена правосъдна система ", добави Крум Зарков.

Според него новото ръководещо болшинство непрестанно основава проблеми, които след това взема решение. " Нито една промяна не е задвижена напред от кабинета " Денков ", сподели още Крум Зарков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР