Проектантска фирма открадна проекта за развитието на бившия пионерски лагер

...
Проектантска фирма открадна проекта за развитието на бившия пионерски лагер
Коментари Харесай

Откраднаха проекта за развитие на детския лагер над Кресна

Проектантска компания открадна плана за развиването на някогашния пионерски лагер в местността „ Върбите “ в Пирин планина.

Това излиза наяве от изказването на управлението на Община Кресна, която е възложител на капиталовото желание.

Преди дни кметът Николай Георгиев сподели по какъв начин ще наподобява след ремонта тогавашната почивна база. Той популяризира фотоси на плана, направен от доктор арх. Анета Славова, шеф на „ Интегра Консул план “. Вчера обаче във фейсбук се появиха обвинявания, че планът е плагиатстван в интерес на друга община в страната. Днес градоначалникът опроверга тези спекулации и изясни, че в действителност „ крадецът вика: Дръжте крадеца “.

Ето и цялото изказване на Николай Георгиев:

Във връзка с разразилия се скандал, обвързван с потреблението от компания ГРИЙН СЪРВИС на интелектуална благосъстоятелност, владеене на община Кресна, уведомяваме нашите съграждани, че нелегално употребяваните визуализации на лагера в местността " Върбите " (Синаница) към този момент са свалени от страницата на фирмата-плагиат с шеф Ивайло Стефанов.

Прилагаме съответните екранни копия, от които може да се види положението на тяхната страница преди и откакто бяха известени за осъщественото незаконно деяние. В допълнение прилагаме изказването на доктор. арх.Анета Славова, Управител на " Интегра Консулт Проект ".

Фирмата е изготвила плана за лагера и показаните преди Нова година на страницата на " Обединени за Кресна " визуализации. За нас, с премахването на изображенията от страницата на ГРИЙН СЪРВИС казусът е завършен, само че, както отбелязахме по-рано, доктор. арх.Анета Славова, Управител на " Интегра Консулт Проект ", като създател на плана и визуализациите на нашия лагер, си резервира правото да предприеме спомагателни дейности срещу грубото плагиатство на компания ГРИЙН СЪРВИС.

Бихме желали да отбележим още възмутителното държание на " шепата амбициозни празнодумци, без политическа поддръжка и бъдеще ", към господин Тодор Гюрев, които освен не се посвениха да раздухат скандал по непроверени обстоятелства тези дни, само че за момент не се усъмниха, че правото е на страната на компания ГРИЙН СЪРВИС и непрестанно навеждаха хората към заключението, че община Кресна е крадецът.

Това е непоносим акт, който приказва за липса на всякакво възприятие за принадлежност към нашата общественост и всъщност е подло желание да бъдат осквернени непременно нейните чест и достолепие.

Отделно от това е изцяло недопустимо да злорадстваш против дейностите на законно определените органи на локална власт в община Кресна, като използваш непроверени/лъжливи " обстоятелства " и целеустремено се стремиш да урониш техния престиж.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР