Продуцентът на Discopolis ще е специален гост на афтър партито

...
Продуцентът на Discopolis ще е специален гост на афтър партито
Коментари Харесай

Кралят на френското диско LIFELIKE идва в София

Продуцентът на Discopolis ще е специфичен посетител на афтър празненството на Go Food & Drink Awards 2019.

Тазгодишната гала Go Food & Drink Awards за най-хубавите питейни заведения и заведения за хранене в града ще е повече от грандиозна. Веднага след края на награждаването, когато страстите на спечелили и подкрепящи ги ще са в своя пик, ще стартира същинското празненство.

В 22 часа на 15 февруари, петък, вратите на зала ДНК в НДК ще са необятно отворени за всички почитатели на медията и танците. По това време прожекторите от сцената ще преминат в диско режим и там ще се качи специфичният посетител за афтър празненството – мосю Lifelike, един от най- запаметяващите се френски dj-и от близкото минало.

Неговата звезда изгрява през 2005 година, когато счупи всички ранглисти за електронна музика с великия шлагер Discopolis. Бързо цъкни линка на видеото тук, с цел да се сетиш, и сме сигурни, че незабавно ще подскочиш от стола и ще дадеш Going на събитието.

По това време сингълът на Defected бе продаден в стотици хиляди копия и въртян във всички клубове по света от най-яките dj-и. Трака стана химн на едно цяло потомство. Имаме незабравими мемоари от парчето и тук, когато без него не минаваше празненство в положителните остарели „ Ялта “ и „ Червило “. Артисти като Eric Prydz и Desyn Masiello го пускаха по два пъти и раздаваха целувки на екзалтираната аудитория. Впоследствие излязоха безчет ремикси, едити и даже преиздаване на Discopolis 2.0 10 години по-късно.

От този възторг франсето се възползва по най-хубавия метод и от този момент не е спирал да обикаля международната сцена, с цел да споделя своя гений на продуцент и dj. Сетът му най-добре е разказан от самите Daft Punk като „ секси линия сред ню диско, ню уейв и фънк “.



С неприкрит възторг и неспокойствие чакаме неговата поява зад пулта в нощта на премиите.

Support artists: Vladislav Moustache Love, Stranger Synths ft. Paci

Да повторим, с цел да запомним:

15 февруари, 22 часа, петък, ДНК на НДК – LIFELIKE (France)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР