Продуцентът Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева са безспорно

...
Продуцентът Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева са безспорно
Коментари Харесай

След прекаран COVID-19: Ирина Тенчева, Иван и момченцето им са щастливи, влюбени и гледащи напред

Продуцентът Иван Христов и брачната половинка му Ирина Тенчева са несъмнено една от светските двойки у нас, които се радват на сериозна известност и ласкави мнения. Двамата от години са знак на щастливо и сплотено семейство, тъй като се оправят с всички компликации дружно и не демонстрират уязвимост.

Съвсем скоро те очароваха с нов кадър в Instagram, споделен от нежната половинка на Иван - Ирина. Снимката провокира умилението на хиляди нейни почитатели, които се радват на фамилната естетика, която излъчват. На фрагмента участва и тяхното момченце, както и кучето им от породата йоркширски териер – Уве.

Виж още:

Ирина е написала и този коментар: " В този момент на сладостен покой се запечатва не визията ми за него, а фотобомбата на Сами и Уве. Безброй са " съвършените " моменти, които откогато сме родители децата ни „ скапаха “ и направиха по-хубави и същински ".

Припомняме, че при започване на пролетта Иван и Ирина споделиха, че са изкарали по-тежко Covid-19, като даже постъпили в болница, а известно време Ирина споделяше в обществената мрежа ден по ден по какъв начин се усеща и какво прави. Е, явно всичко това е към този момент зад тях и в този момент се радват на положително здраве и щастливи фамилни моменти.

Виж още:

Изображеие: https://www.instagram.com/irina_tencheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР