Продължението на хитовата анимация на Дисни - Замръзналото кралство 2,

...
Продължението на хитовата анимация на Дисни - Замръзналото кралство 2,
Коментари Харесай

"Замръзналото кралство 2" прехвърли 1 млн. лева приходи за 10 дни

Продължението на хитовата анимация на " Дисни " - " Замръзналото кралство 2 ", продължава да е най-гледаният филм у нас, оставяйки останалите в кината на впечатляващо разстояние по доходи и зрителски интерес, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас, представени от Българска телеграфна агенция.

За десетте дни историята, тръгнала от приказката " Снежната кралица " на Ханс К. Андерсен, е гледана от 128 576 фенове и има 1 287 683 лв. доходи от билетите им.

На втора позиция е първата премиера от предишния уикенд - българският " Диви и щастливи ", който е сниман на местоположения в София, Русе, Варна и Велико Търново. Екшън-комедията с Яна Маринова и Луиза Григорова в основните функции е гледана от 21 932 фенове и има 223 491 лв. доходи за първия си уикенд на екраните.

На трето място измежду най-гледаните филми е още веднъж български филм - " Доза благополучие ". Драматичната история, основана по книгата на Весела Тотева и изиграна на екран от щерка й - Валентина Каролева, е към този момент месец на екраните у нас и за това време са я гледали 72 527 фенове и има 581 963 лв. доходи.

Четвърта позиция е за автомобилната история " Пълно ускоряване " или за по-кратко - за битката " Форд " против " Ферари ". Филмът е към този момент трета седмица на екраните у нас и за това време са го гледали 31 960 фенове и има 321 907 лв. доходи.

Пето място е за драматично-комедийната история в жанр Уди Алън - " Един дъждовен ден в Ню Йорк ". Случващото се сред двамата герои - Гетсби и Ашли - в Манхатън и допирът й до артистичния свят, забъркано със фамилни връзки, е гледано от 15 373 фенове и има 154 236 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Шеста позиция е за драмата " Последната Коледа ", на седмо място е анимацията " Семейство Адамс ", осмото място е за триизмерната история " Господарка на злото 2 ", деветата позиция е за третия български филм измежду най-гледаните филм у нас - " Завръщане " на Ники Илиев. Десето място е за военната драма " Битката за Мидуей ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР