Продължението на екран на комиксите на Стан Лий "Спайдър-мен: Далече

...
Продължението на екран на комиксите на Стан Лий "Спайдър-мен: Далече
Коментари Харесай

Спайдър-мен: Далече от дома е най-гледаният филм у нас

Продължението на екран на комиксите на Стан Лий "Спайдър-мен: Далече от вкъщи " се хареса най-вече и на българската аудитория, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас.

Подобно и на феновете зад Океана и у нас приключенията на комиксовия воин в Европа са се харесали на 17 964 фенове и регистрират 208 048 лв. от билетите им за първите три дни на екраните.

На второ място е анимацията "Сами у дома 2 ", продължение на първия филм отпреди три години. Териерът Макс и неговите другари - домашни любимци, които са "господарите " на дома, когато отсъстват стопаните им, този път уголемяват своите завършения и в извънградска територия и е гледано от към този момент 61 760 фенове и регистрира 605 363 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Трета позиция измежду най-гледаните филми е също за анимация - "Играта на играчките: Пътешествието ". Четвъртият по ред филм за Уди и Бъз "Светлинна година " включва и нова играчка - Бо Пийп и са го гледали към този момент 14 731 фенове и има 139 826 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

На четвърто място е следващият филм за куклата от "Заклинанието " - "Анабел 3 ". Мистичният трилър за злокобния продукт, заключен в разрушена черква и защитаван строго измежду сбирка от прокълнати предмети е гледан от 18 521 фенове и има 158 264 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Пета позиция е за "Аладин " - екранизираната игрална версия на известната анимация на "Дисни " и още по-популярната арабска приказка от междинните епохи. Познатата история, в която измежду музика и песни сюжетът ни придвижва във приказност от цветове и картини е към този момент седем седмици на екраните у нас и за това време са я гледали 134 932 фенове и има 1 417 350 лв. доходи.

На шесто място е "Мъже в черно: Глобална опасност ", който е продължение на едноименните филми от интервала 1997-2012 година. Новият роман, включващ разбъркан мъжко-дамски екип на сътрудници, контролиращи извънземните същества на Земята е гледан от 24 590 фенове и има 274 815 лв. доходи за трите седмици у нас.

Седма позиция е за комедията "А нека, но едва ли ". Историята на хейтърски надъхан публицист, който след бързо "интервю " се трансформира в най-близкия човек до държавния секретар на Съединени американски щати, която приключва с класическа любовна приказка, е към този момент трета седмица на екраните у нас и за това време са я гледали 9 963 фенове и има 93 032 лв. доходи.

Осмо място е за втората премиера от предишния уикенд - "Вчера си е за през вчерашния ден ". Музикалната комедия за Джак Малик, който се оказва единственият на света, който помни и знае за съществуването на "Бийтълс " и се трансформира в шлагер звезда с тях, е гледана от 1 283 фенове и има 13 302 лв. доходи за първите три дни у нас.

На девета позиция в топ 10 е екшън-фантастиката "Годзила: Кралят на чудовищата ", продължение на кино лентата отпреди пет години. Битката сред антични супер типове, пресъздадена в тримерен формат е гледана от 41 680 фенове и има 452 042 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

Десето място е за екшъна "Джон Уик 3 ". Приключенията на героя на Киану Рийвз, който към този момент е с оповестена огромна премия за главата му, и се пробва да се споразумее за живота си с Високата маса, е към този момент два месеца на екраните у нас и за това време са гледани от 54 986 фенове и има 513 236 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР