Продължението на Батман с участието на британския актьор Робърт Патинсън

...
Продължението на Батман с участието на британския актьор Робърт Патинсън
Коментари Харесай

Робърт Патинсън ще бъде Батман... one more time

Продължението на Батман с присъединяване на английския артист Робърт Патинсън ще тръгне по кината на 3 октомври 2025 година Това заяви компанията „ Уорнър Брос “.

Според онлайн изданието на списанието продължението ще излезе под името „ Батман. Втора част “ (The Batman Part II. Сценарист и режисьор ще бъде Мат Рийвс. Всякаква спомагателна информация, в това число синопсис на сюжета, към този момент остава в загадка.



Филмът се снима под егидата на „ Ди Си Елсуърлдс “, поделение на „ Ди Си Студиос “, която от своя страна е част от „ Уорнър брос “. Назначените преди три месеца нови шефове на „ Ди Си Студиос “ Джеймс Гън и Питър Сафран потвърдиха датата на излизане на „ Батман. Втора част “ по време на конференция на „ Уорнър брос “ на 30 януари.

„ Батман “ завоюва утвърждението на критиците и събра 770 милиона $ в международния бокс-офис предходната година. Филмът към този момент се излъчва по HBO Max.

Освен, че бе най-дългият. Най-мрачният. В известна степен и най-реалистичният филм, първата част на " Батман "  бе и първата самостоятелна лента за героя от " Черният рицар: Възраждане " (2012 г.) насам. Сравненията както с трилогията на Кристофър Нолан, по този начин и с останалите акомодации през годините, че и с комиксовите филми като цяло, са неизбежни, само че с първата част към този момент се убедихме, че Мат Рийвс е поел по различен път.

Подобни трофеи постоянно са въпрос на персонално мнение, само че умерено можем да кажем, че първата част на " Батман " (The Batman) определено попада измежду най-хубавите филми за героя, заснемани в миналото. Имаме същите упования и за втората част. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР