Продължават специализираните полицейски операции в страната срещу нарушаването на политическите

...
Продължават специализираните полицейски операции в страната срещу нарушаването на политическите
Коментари Харесай

Срещу изборната търговия: Част от Севлиево е под полицейска блокада

Продължават профилираните полицейски интервенции в страната против нарушаването на политическите права на жителите. Мащабна акция на полицията против търговията с избор и битовата престъпност се организира в редица градове на страната. Част от Севлиево е под полицейска обсада, ревизират се къщи, магазини и преминаващи коли.

Специализираната полицейска акция се организира на територията на цялата област Габрово. Рано тази заран полицията влезе в квартал " Балабанца " в Севлиево и на входа на квартала е построен контролно-пропусквателен пункт. Полицейските чиновници стопират и ревизират съвсем всеки автомобил. Проверяват се и адреси в квартала. До момента няма открити нарушавания, няма и арестувани.

По сегашен адрес в квартала живеят към 5000 души, множеството от които работят в чужбина. Хората описват, че към момента не са им предложили да изтъргуват гласовете си, само че подозират, че това може да се случи в навечерието на изборите.

" Проверени са 221 лица и 152 автомобила, като от тези лица са открити и профилактирани 4 лица, представляващи интерес. Проверени са 5 сборища на лица от престъпния контингент и 8 търговски обекта. Съставени са 20 акта и са наложени 18 санкции с фиш за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата. Разкрити са 4 обири на частно имущество ", сподели комисар Андрей Хайтов - шеф на " Охранителна полиция " при ОД на Министерство на вътрешните работи - Габрово.

По време на акцията в Добрич са арестувани 10 души, един от които е бил разгласен за общодържавно търсене.

Вижте повече в директното включване на Мирела Дончева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР