Деветата загуба за Левски през настоящото първенство на Първа лига

...
Деветата загуба за Левски през настоящото първенство на Първа лига
Коментари Харесай

Пореден резил за Левски, паднаха унизително с 1:3 от ЦСКА

Деветата загуба за " Левски " през актуалното състезание на Първа лига бе и една от най-болезнените за почитателите - 1:3 от " ЦСКА-София " в последното дерби сред двата отбора за сезона. Тъжното е, че откакто в първите два мача през сезона имаше по 30 000 фенове по трибуните, а този път публиката бе два пъти по-малко.

Футболистите в " синьо " се показаха безобразно, изключително до почивката, когато бяха всичко друго, само че не и тим. Това разреши на " ЦСКА-София " да поведе с 3:0. Началото не предвещаваше подобен процес. Дори Джавад Ел Джемили ( " Левски " ) улучи левия непряк дирек в 16-ата мин.

Последва обаче показна наказателна акция на символичните домакини, които бяха подкрепени от груби неточности на противника си. В 25-ата мин. Фабио Лима и Хосе Кордоба се показаха неубедително и Улаус Скаршем откри за " ЦСКА-София ". В 35-ата мин. различен норвежец - Джонатан Линдсет, удвои след неточност на Цунами. А в 45-ата мин. Марселино Кареасо направи 3:0 след левашка демонстрация на Фабио Лима, който опита да върне топката към вратаря Пламен Андреев, само че в действителност я подари на Кареасо.

Това преля чашата на търпението на " сините " почитатели, огромна част от които започнаха да викат мощно " Оставка " по адрес на треньора Николай Костов и притежателя на клуба Наско Сираков. Дори се стигна до опит за разпра сред последователи и част от управлението и се наложи интервенция на охранителната компания. Този път обаче не се стигна до съществени произшествия по време на мача, като се изключи обезвредено от сапьори взривно устройство в ложите на стадиона.

След почивката " Левски " се поокопити и заигра малко по-прилично, само че това докара единствено до почетен гол в 61-ата мин. на Асими Фадига, който засече центриране на Цунами.

Но това не бе задоволително за освен това и в " Левски " ще би трябвало да преглътнат нов срам този сезон след загубата от " Хебър " в шампионата за купата, тежкото проваляне с 1:5 от " Лудогорец ", това с 1:3 от " Черно море ", както и предходният крах против " ЦСКА-София " - с 0:2 на 7 април.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР