Продължават разпитите след скандалите в Комисията за ревизия на управлението.

...
Продължават разпитите след скандалите в Комисията за ревизия на управлението.
Коментари Харесай

Разпитват плеймейтката, за която се предполага, че е снимала стаята на Борисов

Продължават разпитите след свадите в Комисията за проверка на ръководството. Моделът Маги Бадер е извикана на разпит в прокуратурата, а показания към този момент дадоха бизнесмените Иван Ангелов и Светослав Илчовски.

Имената им нашумяха по време на съвещанията на парламентарната комисия. Тогава Илчовски описа за схеми за изнудване. Намесени бяха и имената на Ангелов, както и това на Маги Бадер. Името на плеймейтката изплува като една едно от вероятните, които са снимали в спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов. Тя обаче отрече да има някаква връзка с разкритията.

В началото на месеца зърненият необут Светослав Илчовски, който насочи тежки обвинявания към ГЕРБ и премиера в оставка Бойко Борисов за корупция и рекет, посочи коя съгласно него е тайнствената Мата Хари, снимала в спалнята на министър-председателя в резиденция " Бояна ". Той уточни името на Бадер.

Хонорарът бил обезпечен от притежателя на компания " Градус " Иван Ангелов, който по-късно се закани  да съди Илчовски.

Самата Маги Бадер реагира навреме. С пост във Facebook тя категорично отхвърли изнесеното и призова медиите да ревизират информацията си.

" Така! Официално декларирам, че НЕ познавам господин Борисов и господин Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала досег до тези хора! Моля, всяка медия показала името ми, да си ревизира информацията! С останалите ще се забележим в съда! Благодаря! ",  написа плеймейтката в профила си във Facebook незабавно след обвиняването на Светослав Илчовски.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР