Продължават кастингите за новия сезон на „Гласът на България“, като

...
Продължават кастингите за новия сезон на „Гласът на България“, като
Коментари Харесай

Кастингите за „Гласът на България“ в Пловдив ще се провеждат цял ден


Продължават кастингите за новия сезон на „ Гласът на България “, като през днешния ден те се организират в Пловдив. Всички надарени хора от града и покрайнината могат да се явят, с цел да опитат да си заслужат място в известното предаване.

Според музикалния възпитател Теодора Орешенска тази година има разлика в звученето на претендентите.

„ Влизаме в една нова епоха, нова вълна и ново потомство на звучене на гласовете. Дали повлияни от международните трендове и известната музика, мога да кажа, че тези гласове са извънредно характерни и с съвременно звучене “, разяснява тя.

Прослушването на претендентите ще продължи колкото дълго е належащо, като се чака то да се проточи до вечерта. За да се случва по-бързо, са отворени спомагателни кабинети.



Участникът от предходния сезон на „ Гласът на България “ - Иван Иванов, застана пред камерата, с цел да насърчи пловдивчаните, а и хората от цялата страна, да се впуснат в приключението.

„ Много се веселя да видя толкоз доста хора, които аплайват. Това е едно в действителност доста прелестно шоу, една доста готина страст и е опит. Опитът е най-важното нещо, което ще вземе всеки един, тъй че кандидатствайте, забавлявайте се и правете музика ", сподели той

Следващите кастинги ще са на 16 и 17 април в София.

Още за участниците от " Гласът на България " може да прочетете на LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР