Продължаваме промяната“ се води от принципи. Когато някой нарушава принципи,

...
Продължаваме промяната“ се води от принципи. Когато някой нарушава принципи,
Коментари Харесай

Петков за думите на Радев: Засягат ме неща, в които вярвам, че са истина, това няма нищо общо с нея

„ Продължаваме промяната “ се води от правила. Когато някой нарушава правила, в които имаме вяра, няма да си спестяваме рецензиите. Засягат ме неща, в които имам вяра, че са истина, а това няма нищо общо с нея. Така съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков отговори на нападките на президента Румен Радев, който през вчерашния ден ги назова „ шарлатани “.

Той съобщи, че " Продължаваме промяната " не има вяра, че този парламент може да работи с държавно управление на малцинството. " В този миг наподобява, че няма по какъв начин да съставим държавно управление на малцинството. Искаме да изчакаме първият мандат да свърши. Да забележим какво ще създадат, дали хартиената коалиция ще има държавно управление, което е напълно вероятен вид. Този парламент е некадърен да работи с държавно управление на малцинството, което има антикорупционна стратегия ", безапелационен бе Петков.

Той акцентира, че „ Продължаваме промяната “ ще изпълнят предизборното си заричане и няма да поддържат държавно управление нито на ГЕРБ, нито на Движение за права и свободи.

„ Професор Габровски, доколкото знам, има добра известност в неговата специалност. Аз имам почитание към всички лекари в България, изключително в такава сложна компетентност. Това, обаче, няма доста общо с политиката. В политиката заплахата е кой действително взима решения. Виждаме Борисов с всичките си изказвания. Така и чаках: че тази седмица ще гледаме големи представления, монолози, участия в студиа. Това демонстрира, че същинският човек, който ще взима решения, е Борисов. Ние няма по какъв начин да подкрепим държавно управление на ГЕРБ, знаейки, че господин Борисов дебне всяка минута за всяко деяние на хората от ГЕРБ “, изясни Кирил Петков.

 

 

Източник Новини.бг
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР