Продължаваме промяната канят всички партийни лидери на консултации в парламента

...
Продължаваме промяната канят всички партийни лидери на консултации в парламента
Коментари Харесай

ПП канят на спешна среща в НС всички партийни лидери, в това число Бойко Борисов

" Продължаваме промяната " канят всички партийни водачи на съвещания в Народното събрание от 12.00 часа в Зала " Запад ". Това оповестиха на брифинг в коридорите от партията.

Асен Василев посочи, че предлагането е за обществени съвещания, които да се излъчват онлайн.

" За да можем да намерим метод да решим в конституционната рецесия дружно. И се надяваме да дойдат всички, тъй като това в действителност е невиждана рецесия. Те се спънаха в конституционното условие над 50 % в залата да ги поддържат. Кризата е в действителност невиждана. Ние знаем, че е доста мъчно да се излезе от такава рецесия ", разяснява съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.

" Единственият метод всички български жители да са сигурни, че няма подмолни сделки, е да видят, хората кото вземат решения, да участват там ", добави другият водач на Политическа партия Кирил Петков. И предложения да участва и Бойко Борисов, в случай че пожелае, с цел да се съберат хората, от които зависи вземането на решения.

" Призовавам още един път в 12 часа всички водачи, пред очите на всички българи, без никакъв късмет за подмолни сделки ", моли Петков.

 Извънредното изказване на Политическа партия пристигна, откакто втори ден пленарната зала се спъва в избора на ръководител на Народното събрание. До излаз от рецесията не се стигна и през днешния ден, откакто Политическа партия нощес отдръпнаха своя претендент Никола Минчев. На балотаж по време на вота в залата останаха още веднъж Росен Желязков, само че към този момент дружно с Йордан Цонев от Движение за права и свободи. Желязков получи 103 гласа, които обаче не са половината плюс един от присъстващите на съвещанието и не са задоволителни, с цел да бъде определен.

На първия тур пък се явиха четирима депутати, които бяха наново номинирани тази заран от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Възраждане ". Малко по-късно от ГЕРБ пристигна новината, че са подготвени и те да изтеглят своята номинация, единствено и единствено да бъде определен парламентарен началник и Народното събрание да проработи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР