Продължаваме промяната и Демократична България призоваха ГЕРБ, ДПС и БСП

...
Продължаваме промяната и Демократична България призоваха ГЕРБ, ДПС и БСП
Коментари Харесай

ПП и ДБ призоваха ГЕРБ, ДПС и БСП да изтеглят законопроекта за Изборния кодекс

„ Продължаваме промяната ” и „ Демократична България ” приканиха ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да изтеглят законопроекта за Изборния кодекс и да бъде основана Временна комисия за един месец, която да се занимае с измененията.

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” Кирил Петков съобщи, че в случай че „ хартиената коалиция ” отдръпна законопроекта си, парламентарната им група ще влезе в пленарната зала.

" Изборният кодекс ли е най-важното за българските жители? Те желаят да създадат замяна на вота на жителите, желаят да връщат измамите с хартиените бюлетини. Държим да забележим отдръпването на целия законопроект за ИК. Ако хартиената коалиция изтегли предложенията си, ние ще се върнем в зала ", съобщи Петков.

А съпредседателят на „ Демократична България ” Христо Иванов съобщи, че възобновяване на доверието не може да стане на раздумка.

Христо Иванов от Демократична България уточни, че се предлага разговор, само че се предлага откакто законопроектът за ИК е бил " докаран до точката на безумство ".

" Предлагаме краткотрайна комисия, която да се занимае с измененията в ИК - структурирано и обществено ", заяви той и добави, че през днешния ден ще бъде импортирано проекторешението.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР