“Продължаваме промяната - Демократична България трябва да оттеглят кандидатурата си

...
“Продължаваме промяната - Демократична България трябва да оттеглят кандидатурата си
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: ПП-ДБ трябва да оттеглят кандидатурата си за шеф на НЗОК

“Продължаваме смяната - Демократична България " би трябвало да отдръпват кандидатурата си за началник на НЗОК Станимир Михайлов.  Това е единственото допустимо разумно решение от партия, която твърди, че е честна и издига единствено високо морални и нравствени персони. Това сподели за “Фокус " националният представител от ГЕРБ-СДС и ръководител на Комисията по опазване на здравето в парламент Костадин Ангелов.

Той изрази терзание по отношение на информацията, която излиза в медиите за Михайлов. По думите му тя е еднопосочна и има подписан пред нотариус документ с погрешно наличие, има неподадена декларация по Закона за ограниченията за изпиране на пари, както и нарушаване в Търговски закон. “За всички тези неща Станимир Михайлов споделя, че не е отговорен той, а някой различен. Това е доста притеснително ", добави Ангелов.

“Ако от ПП-ДБ желаят в действителност да градят чиста страна, както заявяват, би трябвало да издигат и чисти персони. Няма по какъв начин човек, който е нарушил няколко закона, да му поверим да ръководи милиарди на българите във връзка с Здравната каса ", бе безапелационен той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР