“Продължаваме Промяната - Демократична България ще настоява за писмен ангажимент

...
“Продължаваме Промяната - Демократична България ще настоява за писмен ангажимент
Коментари Харесай

Христо Иванов: ПП-ДБ ще настоява за писмен ангажимент за политиките на управлението след ротацията

“Продължаваме Промяната - Демократична България ” ще упорства за писмен ангажимент за политиките на ръководството след ротацията на кабинета на 6 март.

“Ще има писмено завършени задължения във връзка с политиките, които би трябвало да бъдат следвани, тъй като за нас в действителност е доста значим диалогът за целите и гаранциите, че ще има продължение на промени в основните области, а не толкоз кадровите въпроси. Как тъкмо ще бъдат завършени, е въпрос на диалози, само че ние ще държим да има гаранция, че промените ще продължат изключително що се отнася до области като корупцията, върховенството на закона, сигурността и положителното ръководство ”, заяви съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов пред публицисти в коридорите на Народното събрание във връзка ръководството след ротацията.

Той е безапелационен, че България има потребност от постоянна власт и удостовери позицията на Демократична България, че въпросите за структурата и състава на Министерския съвет би трябвало да бъдат оставени на акад. Николай Денков и Мария Габриел.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР